28.10.13

Värske ilmateade novembriks: keegi ei jää ilma

November lõpetab sünge suve, kus päikesest väsinud Ulmejutulabori autorid pidid end pooleks pingutama, et kellegi kahtlase tegelase näpuvajutustega parimaks hääletatud teemadel lugusid välja mõelda. Koos sügistormidega annan meile erilise võimaluse näidata oma head maitset, kirjutusoskust, fantaasiat ja seda kõike imelihtsal meetodil.

Novembris kirjutame ulmejutte muusikalugudele. Vajate vaid ligipääsu keskkonnale youtube.com ning kirjutamine võib alata. Leidke sealt muusikavideo, mis teid kõige rohkem inspireerib ja asuge ulmejuttu välja mõtlema ja arvutisse kribama. Keda inspireerib meloodia, keda sõnad, keda video – inimesed on erinevad. Kellele meeldivad klassikalised vikerviisid, kellele dupstep - maitse üle ei vaielda. Uskuge - paljud tuntud ja tundmatud kirjanikud on täpselt samasuguse lihtsa narkootikumi toel surematuid teoseid ja lühijutte kirjutanud.

Oma loo lõppu palun lisada link juutuubi videole.

PS! Sama teema kehtib ka detsembris ja pole keelatud mitut videot mitmeks ulmejutuks ümber moondada ja laboris ilmutada.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kirjutades mõtle kuidas sinu kommentaar aitaks autoril järgmine jutt paremini kirjutada. Ära unusta ka oma lugemisemotsiooni kirjeldada.

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.