25.02.14

Uus teema - unista julgelt!

Kevad on endast märku andnud, aeg on ärgata! Minul seonduvad kevadega õhulised unistused. Märtsis on aeg need unistused kirja panna. Ulmejutu vormis, loomulikult.

Mõelge asjadele, inimestele, olevustele, maailmadele milledest te olete unistanud. Kui oled kahe jalaga maa peal seisev realist, siis on viimane aeg unistama hakata. Kindlasti on midagi, mida sa tahaksid, et oleks olemas, aga tegelikult veel ei ole ja ei tea, kas tulebki.

Võimalik, et oled realistide realist ja sinu unistuseks on suur maja kassi, koera ja karja lastega. Ka sinu unistusest saab ulmejutu kirjutada, kui sinna lisada midagi, mida sa päriselt ei saaks isegi siis, kui oleksid maailma kõige rikkam inimene, kelle valikuid ei piira üksi ressurss. Lase oma mõte vabaks ja unista suuremalt. Milleks unistada koerast, kui draakonid on hoopis võimsamad ja mitmekülgsemad. Miks unistada Ferrarist, kui ta on vaid tavaline maad mööda veniv tossav rauakolakas.

Ühesõnaga – lase oma unistustel paberile voolata ja ära unusta, et ulmejutt vajab ka tegelasi ja tegevusi.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kirjutades mõtle kuidas sinu kommentaar aitaks autoril järgmine jutt paremini kirjutada. Ära unusta ka oma lugemisemotsiooni kirjeldada.

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.