02.11.11

Täiendatud: Kirjuta ja võida!

Nagu 15. oktoobril sai lubatud, toimus hääletus novembri alguses (ehk täna kohe kui ma endale jälle interneti sain) kõigi "tõuse ja kõnni" kirjutanud autorite vahel, keda ilma minuta oli kokku kaheksa. Hääletus toimus kommentaarides pakutud numbrite järgi ja õige vastus oli kuus.
Enne kommentaaride vaatamist tegin suvalises järjekorras nimekirja:

1 undiin
2 kirjatsura
3 rattus
4 lee
5 kuuprintsess
6 artur r
7 ganna
8 rebaseplika

ja taramm-taramm

Võitjaks ostus Artur R.

*****

15. oktoobri postitus
Surematu
Ostsin eile filmi DVD ja sain teada, kust meie autor leidis teema "Tõuse ja kõnni". Prantslasest koomiksikunstnik Enki Bilal tegi 2004. aastal ulmefilmi "Surematu" [Immortel (ad vitam)] ja selle filmi esimeses pooles antakse ühele peategelasele käsk "Tõuse ja kõnni". Kuna mingi kotkanäoga jumal oli talle puuduva jala asemel meisterdanud raudteerööpast uue, siis oli käsk pisut koomiline. Aga tegemist ei ole komöödiaga. Vaatasime seda filmi kodus ühe korra ja ma leidsin, et selle filmi võiks ära kinkida ja milline koht oleks veel parem kui ulmejutulabor. Googeldades selgus, et meie autorite hulgas on selle filmi fänne.

Loosin kõigi autorite vahel, kes kirjutavad ja avaldavad siin jutu teemal "Tõuse ja kõnni", välja filmi "Surematu" DVD, millel on ka eestikeelsed subtiitrid.


Loosimise korraldame novembri alguses (teema kirjutamiseks ja avaldamiseks on aega oktoober) selle postituse kommentaarides. Loosimiseks koostan ma kirjutanud autorite suvalises järjekorras nummerdatud nimekirja (ilma endata) ja kommentaarides saab nimetada numbreid ja tehteid, mille tulemuseks saame kirjutajate arvule sobiva numbri ja ongi võitja selgunud.

Vaadeke juppi filmist, maailm on väga ulmeline:

2 kommentaari:

  1. hei, kirjutajad-lugejad! Tõuse-kõnni avaldamise lõpuni on jäänud 3,5 päeva. Novembri alguses tuleb loosimine. Hetkel on ilma minuta 7 tõuse-kõnni juttu. Kirjutage selle blogipostituse kommideks numbreid alla kümne ja tehteid, mida järgmine number teeb. Kui ma novembri alguses internetti saan, siis teen nimekirja ja vaatan kommidest, kes võitis. Ma teen ise algust.

    3 + ?

    VastaKustuta

Kirjutades mõtle kuidas sinu kommentaar aitaks autoril järgmine jutt paremini kirjutada. Ära unusta ka oma lugemisemotsiooni kirjeldada.

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.