27.07.12

Foto tagumine külg

„Faaak, pea valutab!“ mõtlesin silmi avamata. „Mida ma eile küll jõin, et mu kehaline olemine täiega puu otsast kukkunud päkkarit meenutab?“ üritasin silmi avamata vaikselt pilti kokku seada. „Kõigepealt olime mehega kodus, mina tegin süüa ja tema vingus, et pipart on liiga palju, siis pesin nõusid ja mees vaatas telekast midagi, mis teda pidevalt naerma ajas. Kui ta oli oma isu täis itsitanud, tuli ta kööki ja üritas mu selga silitada. Ilmselgelt tahtis keppi! Alati, kui mina olen end köögis orjates üleni higiseks ajanud, tuleb tema ja arvab, et just nüüd on parim aeg intiimsusteks! Ma sain jube vihaseks, tundsin kuidas nägu kuumama hakkas ja vasakusse silma tekkis tõmblus. Surusin viha tagasi ja nurrusin mehele meelelise häälega, et pean dušši alla minema.

Kiire vannituppa kadumine annab võimaluse plaanide koostamiseks – kuidas pääseda mehe tüütavatest tähelepanuavaldustest. Panin vee jooksma ja istusin potile. Pükstega. Et mõelda. Välja mõtlesin! Keerasin vee kinni ja läksin elutuppa. Mees istus diivanil, kuid tõusis kohe püsti, et mind jälle käperdama tulla. Manasin kavala näo ette ja haarasin mehel kirglikult kätest (et ta neid liialt käia ei laseks).“Kallis, lähme parki! Teeme murul väikesed dringid ja pärast kodus seksime end oimetuks!“ Mees, lollike, oli kohe nõus ja toppis oma tobeda fotoka vöökotti. Tagavara obje sinna ei mahu ja selle pidin, loomulikult, mina oma käekotti panema. Jah, ma olen koormaeesel!

Läksime parki, kus uitas ning vedeles meeletus koguses rahvast. Koertega ja ilma nendeta. Lastega ja lastetult. Ma vihkan koeri ja lapsi! Miks peaks keegi tahtma endale koju tüüpe, kelle peamine oskus on korteri segikeeramine ja pideva tähelepanu lunimine! Jaik! Vaatasin üle tiigi ja ehmatasin end kangeks – minu isiklik fuckbody istus teisel pool kaldal ja tema kõrval vedeles poolpaljas tüdruk, kaugelt vaadates sama hästi kui alaealine. Mida perset! Peaasi, et mu mees neid ei näeks. Juhuslikult on tegemist mu mehe sõbraga, aga pärast meie armsa salasuhte algust, üritan vältida olukordi, kus me kolmekesi kokku satuksime. Kuidas saab nii olla, et üks sõber on voodis imeline ja teine oskab ainult ära keerata? Tirisin oma mehe teise suunda: „Lähme päikse kätte, Mart. Sul on juba küllalt pilte. Lähme nüüd.“

Tema, loomulikult, arvas, et võiks veel mingit suvalist rahvast pildistada. Kes neid pilte vaatab? Ei keegi! Aaa, nüüd meenub! Appi, kuidas ma võisin unustada?! Mingi tulnukate laev maandus parki ja lömastas suurema osa rahvast! Mina jäin ellu ja nad võtsid mu oma taldrikusse kaasa.“

Lõin ehmatusega silmad lahti ja nägin, et laman kinniseotult mingil lauakesel. Alasti. Kogu keha kaetud juhtmetega. Keegi on mulle naha alla toppinud ilmatu hulga värvilisi juhtmeid! Proovisin pead liigutada. Jube valus! Tundsin, et ka pea külge on hunnik juhtmeid topitud. Vist juuste asemele. Appi, ma ei saa ennast liigutada! Karjumisel, vist, pole mõtet. Vaatasin ringi palju võimalik. Peale minu istus toas hulk väga vana välimusega inimesi. Kõik lamasid mugavates toolides ja vaatasid midagi seinal. Pöörasin oma pilgu nendega ühes suunas. Seina kattis ülisuur ekraan, millelt näidati lõpmatul arvul kaugusesse vähenevaid teisi ekraane. Jõllitasin ekraani ja ei saanud midagi aru. Äkki tundsin, et rinna küljes olev juhe andis mulle jubeda säraka, karjatasin. Mida nad minuga teevad? Jäin aga kohe vait, kuna ekraanile ilmus pilt, mis just äsja mu silme eest oli läbi käinud – punasinine äikesenool. Valu nool. Nende ekraanil. „See on juba liig,“ mõtlesin ja minestasin.

4 kommentaari:

  1. Kirjutasin selle jutu kiirelt pärast seda, kui KaRe arvas, et ma ei näinud midagi. Nägin küll! Ehk - jutt inspireeritet Arturi jutust Veel üks foto
    Vabandan lugejate ees, et läbiseedimata ja laagerdamata loo teie ette tõin, aga ma ei saanud teisti!

    VastaKustuta
  2. Manjana vahetab kirjutamisstiile, peab ütlema. Huvitav, mille juurde ta lõpuks jääb. See oli siin muidu täiesti värskendav. Kannatas vabalt teist korda ka lugeda.
    Huvitav, kui antud jutu sihtgruppi peaks määratlema, siis kes see oleks? Naisterahvad vanuses ...?
    Igaks juhuks ütlen, et kuigi jutt on ilmselgelt kirjutatud tolle "Veel üks foto" ainetel, on parem võtta neid eraldiseisvatena, sest muidu jääb mõni ebakõla ette. Ehk see on lihtsalt Manjana versioon sellest, mis Kadriorus tegelikult juhtus.

    VastaKustuta
  3. oi, jutt 1 saab võtta kui kõrvaltvaataja kirjeldust ja oletust, mis ja miks toimub, Manjana oma aga, kuidas asi tegelikult oli, seespoolt vaadates ja mõeldes. Siis lähevad asjad märksa rohkem klappima.

    VastaKustuta
  4. halloo, seksivihkajast nümfomaan tiiu, need ei olnud vanad INIMESED kes seal toolide peal pikutasid, vaid ürgeestlased ehk neanderid ehk homod. punasinine äikesenool on nende jumal pikker.

    VastaKustuta

Kirjutades mõtle kuidas sinu kommentaar aitaks autoril järgmine jutt paremini kirjutada. Ära unusta ka oma lugemisemotsiooni kirjeldada.

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.