13.11.12

Labori õpituba 22. novembril kohas nimega Koht

Kui oled liitunud Labori Facebooki grupiga, tead ehk juba, et 22. novembril toimub Labori õpituba. Kuid ega Facebook pole terve maailm. Vaid umbes kuuendik inimestest on seal.
Lühidalt: 22. novembril, neljapäeval, algusega kuus õhtul toimub Labori õpituba. Sellest, kuidas paremini kirjutada räägib ‘ganna, ehk Liisi Ojamaa. Laborlaste õppekogunemine toimub Tallinnas, kohas nimega Koht (Lai 8, Tallinn) meile eraldatud keldrisaalis.
Allpool on sama tekst, mis läks Facebooki.

Kellegi mitteprivaatsus võib olla alus sinu paremale kirjutamisele


Ehk 22. novembril, algusega kell 18:00 Räägib Liisi Ojamaa, keda Laboris tuntakse 'ganna nime all, kirjutamisest, eriti ulme kirjutamisest, eriti sellest, mida algajad kirjutajad kipuvad valesti tegema. Hea võimalus saada paremaks kirjutajaks ja Labori rahval saada üksteisega tuttavamaks. Mida veel elult tahta?
Enne kohale tulemist võiks välja mõelda kõige-kõige parema ulmejutu, mida oled kunagi lugenud ja ka miks see nii kõige-kõige on.
Kaasa võib võtta ka mõne oma kirjatöö. Kui aega on, vaatab Liisi selle üle ja kommenteerib. Kui tal aega ei ole, kuid mõnel teisel juhtub olema, eks siis kommenteerib see keegi teine.
Üritus kestab nii kaua kuni juttu jätkub ja et Liisi oma Pääskülatagusesse koju jõuaks. Ehk kui keegi teab tuttavat helikopterimeest, kes saaks ta pärast koduõuele toimetada, mõjub see ürituse pikkusele soodsalt.
Ja veel üks oluline ja ka üks ebaoluline täpsustus.
22. novembri "Liisi labori" toimumiskoht on kõrtsis nimega Koht, aadressiga Lai 8, Tallinn. Internet väidab, et kohal on ka teine nimi: Moonshine.
Aga see ebaoluline täpsustus käib pealkirja kohta (privaatsus ja kirjutamine).
Üritusel on nimelt selline kõver eellugu, mis sai pealkirjas kokku võetud:
Ühel ilusal päeval postitas 'ganna Laboris kommentaari oma meiliaadressi. Sai siis otsitud, mida internet selle aadressi kohta ütleb. Ütles, et Perekooli foorumis tunnistas keegi sama meiliaadressi omanik end ühe ulmejutu tõlkijaks. ...
Ürituse teine haru läheb KaRe juurde, kes küsis Laboris, kus saaks ennast koolitada. 
Need kaks haru suundusid Labori admini juurde, kes  küsis Liisilt, mida tema arvab. Nii see idee idanema pandi.
NB!
Palun oma osalemissoovist tingimata siin teada anda. Teaks, kas huvi üldse on. Kui minult on vaja midagi küsida, siis minu telefon on: 51 916 256 ja Manjanal 556 89 230 (aga tele2-l pole Kohas levi). Mina ei ole tegelikult "Kohas" kunagi käinud, kuid see pidi üks lahke koht olema ning paljudele ulmikutele juba tuttav paik.
Kohtumiseni 22. novembril kell kuus õhtul.

PS
Võib-olla on neil tegelastel “Miljard aastat enne maailmalõppu” meie üritusega tegemist. Pea kohe peale Facebooki postitamist niideti mu arvutil Windows ja koos sellega internet maha. Igaks juhuks tuleks valmistuda põnevaks ürituseks. Smile

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kirjutades mõtle kuidas sinu kommentaar aitaks autoril järgmine jutt paremini kirjutada. Ära unusta ka oma lugemisemotsiooni kirjeldada.

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.